نهال گردو

نهال گردو:

نهال گردو

گیاه یک درخت گردویی چگونه است؟

در حالی که انواع مختلفی از گردو وجود دارد، مهمترین آنها گردو سیاه و گردو انگلیسی هستند. با این وجود، به دلیل وجود صدها تنوع متناسب با شرایط آب و هوایی مختلف و مقاومت به بیماری، کاشت آجیل از مدت ها توصیه می شود. درختان گردو می توانند آجیل های خوش طعم و چوب های با دوام و جذاب را تولید کنند. اما باغبانان خانه باید آگاه باشند که اغلب گیاهان اطراف را می کشند! همچنین در نظر داشته باشید که درختان گردو تا حدود 10 سال پس از کاشت هم شروع به تولید آجیل نمی کنند و تولید مهره در حدود 30 سال پس از کاشت به حداکثر می رسد. شما می توانید نهال گردو را از آجیل که اغلب آزاد است جمع آوری کنید اما تهیه و یا کاشت نهال آن خسته کننده است اما معمولا نرخ موفقیت در آن بالاتر است.

  • تلاش و ریسک کاشت در باغ :

آماده سازی دانه های گردو می تواند چند ماه انتظار بکشد و میزان موفقیت در آن کم است. شما ممکن است تصمیم بگیرید یک نهال خرید کنید و به جای آن به مرحل کاشت بروید اما قبل از استفاده از هر دو روش، آگاه باشید که درختان گردو، به ویژه از گونه های گردو سیاه، مواد شیمیایی را به خاک منتقل می کنند که بسیاری از گیاهان نزدیک را از جمله درختان کاج، درختان سیب، گوجه فرنگی و غیره را می کشند. این، همراه با اندازه بزرگ و گاهی تهاجمی از گیاهان گردو، می تواند آنها را در شهرهای و حومه ها محبوب می کند.


بیشتر بخوانید : فروش نهال در کرمانشاه 


  • جمع آوری گردو افتاده :

در پاییز آجیل هایی که از درختان گردو افتاده اند را جمع آوری میکنند یا به آرامی چوب شاخه های گردو را با یک لوله PVC بشکنند تا آجیل های رسیده بریزند.حتی زمانی که رسیده و افتاده، اکثر آجیل ها در پوسته سبز یا قهوه ای ضخیم هستند.
هشدار: پوسته گردو می تواند پوست و لباس را رنگ و لکه کند. دستکش ضد آب توصیه می شود.

اگر شما قصد دارید به جای خرید گردو از باغ بزرگ برای تولید آجیل یا گردو داشته باشید باید از یک جنگل محلی بزرگ درخواست کنید. یا به گونه ای که انواع و اقسام مخصوص خود را برای آب و هوا و اهداف مورد نظر خود دارید به صورت کامل نگاه کنید. ایده آل خرید دانه گردو از درختان در فاصله 100 مایلی (160 کیلومتر) محل کاشت خود را به عنوان این ممکن است بهتر سازگار است.گردو به طور معمول در مناطق مقاومتی یا مناطقی با دمای حداقل -30 تا +30 درجه فارنهایت (-34 تا -1 درجه سانتی گراد) رشد می کنند.
گردو سیاه بسیار گران است و برای کاشت و رشد آن به چوب زیادی نیاز است در حالی که گردو انگلیسی (که به عنوان گردو فارسی نیز نامیده می شود) به طور معمول با هر آجیل یا چوبی میتوان کاشت. بسیاری از گونه های هر موجود، همراه با گونه های دیگر، به طور گسترده ای در دسترس هستند.گردو از یک فروشگاه مواد غذایی بعید است که رطوبت لازم برای جوانه زدن باشد. حتی اگر تمامی مراحل رشد آن را انجام دهند آجیل احتمالا توسط یک درخت هیبرید یا یک نوع درخت مناسب برای آب و هوای مختلف ساخته شده است و موفقیت رشد در آن منطقه بعید است.

گردوها می توانند رشد کنند اما بسیاری از مردم پوست آن را از بین می برند تا گردو را در داخل آن بررسی کنند و آنها را راحت تر اداره کنند. برای حذف پوسته، گردو را در یک سطل آب بشکنید تا پوسته بیرونی نرم شود برای سخت ترین آجیل ها یا گردو ها تا 3 روز منتظر بمانید. خرد کردن پوست و نرم کردن پوست را با دست انجام دهید. اگر پوسته خشک شده است جدا کردن آنها تقریبا دشوار می شود. سعی کنید آنها را در یک ماشین پوست کن، مقدار زیادی از گردو را در آن بریزید یا حتی میتوانید آنها را در یک مخلوط کن سیمان و ماسه و آب به مدت 30 دقیقه بچرخانید تا پوست سخت آنها جدا شوند.

  • آجیل :

آجیل را در طول زمستان، برای 90 تا 120 روز مرطوب نگه دارید. گردو، مثل بسیاری از دانه های گیاهی دیگر،نیاز به تجربه ی یک محیط مرطوب و سرد برای قبل از بیدار شدن از بوته و پوسته شدن دارد. این به مدت 3 الی 4 ماه برای گردو، بسته به انواع، طول می کشد که آنها باید مرطوب نگه داشته شوند. نگهداری دانه در یک محیط برای این منظور، طبقه بندی نامیده می شود و برای گردو می تواند در یکی از روش های زیر انجام شود:
مقدار کمی گردو در خاکستری مرطوب یا شن و ماسه مرطوب، داخل کیسه های پلاستیکی نگهداری شده در یخچال یا در مکان دیگری بین 34 و 41 درجه فارنهایت (2-5 درجه سانتیگراد) نگه دارید. برای مقدار زیادی از آجیل، حفره حفاری در خاک تخلیه سریع، 1 تا 2 فوت (3 تا 6 متر) عمیق بکشید. لایه ای از آجیل را با لایه های ماسه ای، برگ یا مالچ 2 اینچ (5 سانتیمتر) پر کنید. گاو را با غربالگری برای جراحی نگه دارید.

منبع : سورس کد

سایر مطالب این سایت :

مراحل کاشت و برداشت آلبالو انواع بذر 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *